skip to Main Content

Visuele identiteit

Mooijontwerp ontwikkelt logo’s en huisstijlen. De ware kern van de organisatie vertalen in een visueel ontwerp is onze kracht.

Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in het restylen van bestaande logo’s.
We maken een huidig logo modern en eigentijds, zodat deze zijn herkenbaarheid behoudt, maar weer voldoet aan de huidige tijdsgeest.
Om een visuele identiteit of restyling te kunnen vormgeven is een identiteitstraject van groot belang. De missie, visie, kernwaarden en positionering vormen deze identiteit.

visid-disciplines
print-disciplines

Print

Wij ontwikkelen alle soorten drukwerk. Denk hierbij aan het ontwerp van brochures, jaarverslagen, folders, flyers, posters, advertenties, briefpapier, enveloppen en visitekaartjes. Alles met de huisstijl als basis.

Magazines

We hebben een liefde voor magazines. Of het nu personeelsbladen zijn die periodiek uitkomen of bijzondere exemplaren voor een jubileum of relatie. Elk magazine geven wij een eigen karakter. Mooijontwerp heeft in 2014 een uniek magazine voor 70 plussers als pilot gelanceerd. Bekijk hier de case van GRIJS magazine.

magazines
online2-disciplines

Online

Uw visuele identeit doorvertalen op het web is noodzakelijk. Niet alleen op uw website, maar ook op uw social media kanalen zoals Linkedin, Twitter, Facebook en Instagram. Wij ontwerpen uw responsive website en werken samen met partners die het ontwerp omzetten naar een technisch perfect werkende website.

Infographics

Mooijontwerp is gespecialiseerd in het maken van infographics. Een informatieve illustratie waarin we diverse tekstuele onderdelen in één duidelijk geheel weergeven. Door mooie visuals en iconen brengen we uw tekst tot leven. Bekijk hier onze infographics.

info-04
indoor-outdoor-disciplines

Indoor & Outdoor design

Mooijontwerp gaat verder dan het ontwerp van uw visitekaartje of brochure. Wij ontwerpen de totale uitstraling van een bedrijfspand. Niet alleen aan de buitenzijde, maar ook aan de binnenzijde. Belettering, bestickering, vlaggen, banieren, bedrijfsauto’s, bedrijfskleding en beursmateriaal.

Back To Top