fbpx skip to Main Content

Visuele identiteit

Mooijontwerp ontwikkelt logo’s en huisstijlen. De ware kern van de organisatie vertalen in een visueel ontwerp is onze kracht.

Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in het restylen van bestaande logo’s.
We maken een huidig logo modern en eigentijds, zodat deze zijn herkenbaarheid behoudt, maar weer voldoet aan de huidige tijdsgeest.
Om een visuele identiteit of restyling te kunnen vormgeven is een identiteitstraject van groot belang. De missie, visie, kernwaarden en positionering vormen deze identiteit.

Print

Wij ontwikkelen alle soorten drukwerk. Denk hierbij aan het ontwerp van brochures, jaarverslagen, folders, flyers, posters, advertenties, briefpapier, enveloppen en visitekaartjes. Alles met de huisstijl als basis.

Fotografie

Wij hebben een fotografiestudio in huis en dat levert unieke beelden op voor onze klanten. Concepten die bedacht zijn kunnen wij snel een eigen gezicht geven door deze direct uit te voeren met de juiste fotografie. Ook tijdens de selectie en nabewerking werken ontwerp & fotografie nauw samen om tot een perfect eindresultaat te komen.

Infographics

Mooijontwerp is gespecialiseerd in het maken van infographics. Een informatieve illustratie waarin we diverse tekstuele onderdelen in één duidelijk geheel weergeven. Door mooie visuals en iconen brengen we uw tekst tot leven. Bekijk hier onze infographics.

Online

Uw visuele identeit doorvertalen op het web is noodzakelijk. Niet alleen op uw website, maar ook op uw social media kanalen zoals Linkedin, Twitter, Facebook en Instagram. Wij ontwerpen uw responsive website en werken samen met partners die het ontwerp omzetten naar een technisch perfect werkende website.

Indoor & Outdoor design

Mooijontwerp gaat verder dan het ontwerp van uw visitekaartje of brochure. Wij ontwerpen de totale uitstraling van een bedrijfspand. Niet alleen aan de buitenzijde, maar ook aan de binnenzijde. Belettering, bestickering, vlaggen, banieren, bedrijfsauto’s, bedrijfskleding en beursmateriaal.

Magazines

We hebben een liefde voor magazines. Of het nu personeelsbladen zijn die periodiek uitkomen of bijzondere exemplaren voor een jubileum of relatie. Elk magazine geven wij een eigen karakter. Mooijontwerp heeft in 2014 een uniek magazine voor 70 plussers als pilot gelanceerd. Bekijk hier de case van GRIJS magazine.

Package design

Een goede verpakking zorgt ervoor dat jouw product opvalt en vanaf het schap in de winkelwagen van de klant terechtkomt. We maken daarom niet alleen mooie verpakkingen die er goed uitzien, maar maken onderscheidende ontwerpen die een herkenbaar merkbeeld opleveren.

Back To Top