skip to Main Content
Magazine Met Mayo… Is Gedrukt!

Magazine met mayo… is gedrukt!

Eerder dit jaar schreven we al dat we aan de slag mochten voor FHC Formulebeheer. Elk jaar wordt het magazine De Cafetaria gelanceerd tijdens de Horecava in januari. Het magazine inspireert trotste cafetaria ondernemers en laat de nieuwste trends zien. Het thema is dit jaar ‘waarde creatie’. Met diverse artikelen en perspectieven wordt het creëren van meerwaarde in de #frituurcultuur toegelicht. Wij zijn dit jaar aan de slag gegaan met een nieuwe vormgeving. Het hele magazine is wat strakker en meer van deze tijd geworden. Door ruimte te nemen voor grote beelden wordt de beleving voor de lezer ook groter. Met de vormgeving hebben we dus ook een meerwaarde kunnen leveren.

Over FHC Formulebeheer
Dé formule organisatie achter Family, Foodmaster en Vital4Skool. FHC Formulebeheer heeft een nauwe samenwerking met enthousiaste franchiseondernemers, sterke A-merken en horecatotaal grossiers. Franchiseondernemers profiteren van de ruime ervaring in fastfood, horeca en catering. De support is er vooral op gericht de ondernemer in staat te stellen een maximaal resultaat te behalen. Hiervoor reikt FHC Formulebeheer diverse ondersteuningsmiddelen aan, waarmee de franchiseondernemer zijn business kan versterken.

Bekijk hier de case.

Back To Top