m
Animated block pattern
Fotografie

Aan de slag voor de Energiebank

Via De Nieuwe Gevers bieden wij kosteloos onze diensten aan, aan projecten en organisaties die wat moois doen voor de wereld. Onlangs gingen wij daarom aan de slag voor Stichting Energiebank Nederland.

In Nederland hebben zo’n 600.000 mensen moeite om hun energierekening te betalen. De vrijwilligers van de Energiebank helpen iedereen die elke maand weer moeite heeft met het betalen van de energierekening. Deze mensen kunnen bij hen terecht voor gratis advies en hulp. Met als doel: zelf blijvend energie besparen.

En daar willen Mooijontwerp en Jell fotografie natuurlijk graag een steentje aan bijdragen. Daphne en Mariëlle gingen bij energiecoach Sirtse aan de slag om in beeld te brengen wat de Energiebank nu eigenlijk  doet en waar zij mensen precies mee kunnen helpen. Een leuke shoot, die in het najaar wordt vervolgd met een reportageserie van gezinnen die geholpen zijn. We vinden het supertof dat we op deze manier iets kunnen betekenen!

En zie je het zelf ook zitten om jouw diensten of expertise belangenloos in te zetten voor mooie doelen, kijk dan even op de website denieuwegevers.nl. Hier worden op een leuke manier creatieve projecten aangeboden, zodat je kunt kijken wat bij je past!